Welkom op de website van Fyto Team

Het Fyto Team wordt gevormd door vierspanrijder Theo Timmerman en tweespanrijder Sanny Dijkhuis.

Theo Timmerman is nationaal en internationaal zeer succesvol met zijn vierspan. Hij maakte diverse keren deel uit van het medaillewinnende Nederlandse vierspanteam op Wereldkampioenschappen en landenwedstrijden.

Sanny Dijkhuis maakte na vele successen op basisniveau in 2010 de overstap naar de hoogste nationale menklasse, de klasse 4.

Fyto Team is gevestigd in het Gelderse Putten waar de fanatieke menners de ruimte hebben om hun paarden iedere dag te trainen en op te leiden tot topniveau. Naast de wedstrijdstal heeft het Fyto Team regelmatig zeer goede menpaarden beschikbaar voor de verkoop.


Laatste nieuws

 • Theo vecht zich terug in Boedapest

  06-12-2012

  Theo Timmerman zette afgelopen weekend een fantastische prestatie neer in de Wereldbekerwedstrijd in de Hongaarse hoofdstad Boedapest en eindigde achter Chardon op de tweede plaats.

 • Theo zoekt vorm in Stuttgart

  22-11-2012

  Theo reed afgelopen weekend in de Schleyer Halle in Stuttgart zijn eerste Wereldbekerwedstrijd van dit seizoen en eindigde als zesde. Ook IJsbrand startte in Stuttgart en werd tweede, achter topfavoriet Boyd Exell.

 • Theo opnieuw in Wereldbeker vierspannen!

  24-09-2012

  Theo Timmerman is er opnieuw in geslaagd zich te plaatsen voor het indoor Wereldbekerseizoen. Mede dankzij zijn uitmuntende prestaties op onder andere de internationale menwedstrijden in Aken, Breda en het WK vierspannen in Riesenbeck behaalde Theo de vierde plaats in het Wereldbekerklassement.

Pagina's: Vorige 1 2