Welkom op de website van Fyto Team

Het Fyto Team wordt gevormd door vierspanrijder Theo Timmerman en tweespanrijder Sanny Dijkhuis.

Theo Timmerman is nationaal en internationaal zeer succesvol met zijn vierspan. Hij maakte diverse keren deel uit van het medaillewinnende Nederlandse vierspanteam op Wereldkampioenschappen en landenwedstrijden.

Sanny Dijkhuis maakte na vele successen op basisniveau in 2010 de overstap naar de hoogste nationale menklasse, de klasse 4.

Fyto Team is gevestigd in het Gelderse Putten waar de fanatieke menners de ruimte hebben om hun paarden iedere dag te trainen en op te leiden tot topniveau. Naast de wedstrijdstal heeft het Fyto Team regelmatig zeer goede menpaarden beschikbaar voor de verkoop.


Laatste nieuws

 • Vijfde plaats voor Theo in Wereldbekerfinale

  11-02-2013

  Theo is afgelopen weekend als vijfde geëindigd in de Wereldbekerfinale vierspannen in het Franse Bordeaux. Koos de Ronde won deze spannende finale en werd uitgeroepen tot Wereldbekerkampioen, IJsbrand Chardon werd derde.

 • Theo aan de start op Jumping Amsterdam

  08-01-2013

  Theo komt op zondagavond 20 januari aan de start van de Mennen in Mokum menavond op Jumping Amsterdam in de Amsterdam RAI.

 • Theo verdient in Olympia finaleticket

  20-12-2012

  Theo heeft met zijn tweede plaats achter de Australische topfavoriet Boyd Exell in Londen Olympia zijn ticket voor de Wereldbekerfinale zeker gesteld. Koos de Ronde eindigde nipt achter Timmerman op de derde plaats.

 • Demonstratie Theo Timmerman indoormarathon Leusden

  17-12-2012

  Op de vooravond van de jaarlijkse indoormarathon in Leusden op vrijdag 28 december geeft vierspanrijder Theo Timmerman een demonstratie tijdens het verkennen van het parcours. Het thema van deze demonstratie is “Hoe rijd je dressuurmatig een goede indoormarathon”.

 • Zesde plaats voor Theo in Genève

  09-12-2012

  Theo heeft tijdens de Wereldbekerwedstrijd in Genève zijn kansen op een hoge klassering vergooit. Timmerman kwam te snel in de eerste marathonhindernis van het parcours en kwam in een verkeerde poort terecht. Hierdoor kreeg de vierspanrijder 20 strafseconden aangerekend en eindigde hij op de zesde plaats. De Australische viervoudig Wereldbekerwinnaar Boyd Exell eiste de eindoverwinning voor zich op.

Pagina's: 1 2 Volgende