Nieuwsarchief

 • Seconde tekort voor Bordeaux

  23-01-2012

  Theo is afgelopen weekend als vijfde geëindigd in de laatste FEI Wereldbekerwedstrijd van dit seizoen in Leipzig. Theo kwam net een seconde tekort voor de vierde plaats en liep hierdoor zijn startbewijs voor de wereldbekerfinale in Bordeaux mis.

 • Theo wint in Drachten

  11-01-2012

  Wereldbekerrijder Theo Timmerman had de smaak goed te pakken in Drachten. In de eerste omloop moest hij de eer laten aan de Herman ter Harmsel, maar in de tweede manche reed hij de snelste tijd. De Puttense menner liet hiermee Hans Heus en de Duitser Christoph Sandmann achter zich.

 • Theo geeft demonstratie in Leusden

  19-12-2011

  Op dinsdag 27 december geeft Theo Timmerman een demonstratie tijdens het verkennen van het parcours voor de jaarlijkse minimarathon in Leusden.

 • Theo voor het eerst in de Winning Round!

  10-12-2011

  Theo heeft zich vandaag in de FEI Wereldbekerwedstrijd voor vierspannen voor het eerst weten te kwalificeren voor de Winning Round! Theo maakte helaas een foutje en werd evenals in de warming up wedstrijd derde, maar de paarden liepen goed.

 • Zesde plaats voor Theo in Stuttgart

  22-11-2011

  Theo is afgelopen weekend zesde geworden in zijn eerste Wereldbekerwedstrijd van dit seizoen in Stuttgart. Met Joep en Kasper voorop en Twister en Boris achterop was hij zaterdag op weg een goede rit neer te zetten, toen hij een kegelpoort voorbij reed.

Pagina's: Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgende