Nieuwsarchief

 • Theo zonder Boris op de derde plaats in Windsor

  14-05-2012

  Theo en Sanny namen van 9 tot en met 13 mei deel aan de unieke Royal Windsor Horse Show in de tuinen van Koningin Elizabeth. Theo behaalde er zonder zijn vaste waarde Boris, die op woensdag door de veterinairen werd afgekeurd, de derde plaats. Sanny werd veertiende bij de tweespannen. Ook Hennie was met zijn paarden afgereisd naar Windsor om deel te nemen aan de Coaching Marathon op vrijdag, maar deze werd helaas door de slechte weersomstandigheden afgelast.

 • Theo tweede in Horst

  04-05-2012

  Theo is afgelopen weekend tweede geworden in de eerste internationale wedstrijd van dit seizoen in Horst aan de Maas. Theo ging na twee onderdelen aan de leiding, maar ging in de fout in de vaardigheid waardoor hij zijn eerste plaats moest afstaan aan Koos de Ronde.

 • Theo en Sanny starten internationaal seizoen in Horst

  24-04-2012

  Theo en Sanny starten hun internationale seizoen komend weekend op de internationale menwedstrijd in Horst aan de Maas. Het is voor het eerst dat deze populaire nationale wedstrijd de internationale rubrieken twee-en vierspan paarden aan hun programma heeft toegevoegd. In totaal komen er zo'n 130 aanspanningen aan de start.

 • Theo en Hennie kwalificeren in Ermelo

  16-04-2012

  Sinds de bouw van de marathonhindernissen op het KNHS-centrum in 2011 werd er in de menwereld al naarstig uitgekeken naar een samengestelde menwedstrijd in Ermelo. Op 14 en 15 april was het zo ver. Vijftig klasse 4 menners, waaronder Theo en Hennie, kwamen aan de start om hun paarden te kwalificeren voor de Wereldkampioenschappen mennen in 2012 en 2013.

 • Ringo naar de USA

  05-03-2012

  Fyto Horse Care’s 8-jarige Holsteiner ruin Ringo (Lucky Champ x Calypso) is verhuisd naar de stallen van achtvoudig Amerikaans vierspankampioen en succesvol internationaal vierspanrijder Chester Weber.

Pagina's: Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgende