Nieuwsarchief

 • Zilver voor Theo op Nederlands Kampioenschap

  04-09-2012

  Het scheelde maar weinig of Theo Timmerman had afgelopen weekend tijdens het NK vierspannen in Breda geschiedenis geschreven. Na een top dressuurproef waarmee hij met Chardon op de gedeelde eerste plaats stond, moest hij iets inleveren in de marathon. Maar in de vaardigheid stond Theo er weer als een huis en legde hij met een foutloze proef de druk op de schouders van Chardon. Toen Chardon er een balletje aftikte kwam het goud in het NK én het CAIO Breda voor Theo wel heel dichtbij, maar Chardon maakte geen fouten meer waardoor Theo voor de vijfde keer NK-zilver won.

 • Teamgoud voor Nederland en vierde plaats individueel voor Theo!

  22-08-2012

  En dat is drie..! Voor de derde keer op rij en voor de achtste keer in de geschiedenis heeft het Nederlandse vierspanteam goud gewonnen. IJsbrand Chardon, Koos de Ronde en Theo Timmerman waren op het WK vierspannen in Riesenbeck onverslaanbaar. Onder leiding van bondscoach Harry de Ruyter bleef het team de concurrentie in alle onderdelen ver voor.

 • Theo naar het WK!

  28-07-2012

  Na de internationale vierspanwedstrijd in Beekbergen heeft bondscoach Harry de Ruyter de vier menners bekend gemaakt die Nederland vertegenwoordigen op het WK in Riesenbeck.

 • Mede dankzij Theo opnieuw goud in Aken

  10-07-2012

  Mede dankzij de sterke prestaties van Theo behaalde het Nederlandse vierspanteam opnieuw goud in de landenwedstrijd van Aken. In het individuele klassement greep Theo met zijn vierde plaats net naast het podium.

 • Derde plaats voor Theo in Lähden

  18-06-2012

  Theo is afgelopen weekend op de mooie derde plaats geëindigd in de internationale vierspanwedstrijd en tevens observatiewedstrijd in het Duitse Lähden. De wedstrijd werd gewonnen door Koos de Ronde, die de Amerikaan Chester Weber van de eerste plaats stootte.

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Volgende